Вредните навици на британското кралско семейство

20:40, 03 сеп 19 / Любопитно 25 2296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британската кралица Елизабет II обича вредни храни, съобщава вестник „The Mirror“, цитиран от БГНЕС. Източници заявили пред изданието, че Елизабет II обичала да яде традиционното британско ястие от пържени картофи и риба по време на летните годишни посещения в замъка Балморал - кралската резиденция в Шотландия. Журналистите успели да разберат, че тя предпочита тази храна в менюто си пред всички останали.

Дарън Макгрейди, бившият личен готвач на кралицата, отбеляза, че не може да нарече Елизабет II чревоугодник. Съпругът й, принц Филип, обаче "обича да яде и може да говори за храна по цял ден". Любимото ястие на принца било шоколадова бисквитена торта.

По време на пътувания си Елизабет II предпочитала кекс със стафиди, захаросани плодове и ядки. Кралицата изисквала чаят й да бъде правен с вода от определена марка.

Според изданието, принц Уилям много обича пица и китайска храна. Съпругата му Кейт Мидълтън предпочитала къри. Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл признава, че не може да живее без пържени картофи.

В началото на юни беше съобщено, че полицията е задържала мъж, представящ се за куриер на пицария пред портите на Бъкингамския дворец. Той твърдял, че носи поръчка за кралица Елизабет II. Измамникът беше разобличен, а заловилите го полицаи получиха пицата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама