"Воля": Успехът на едно управление се измерва по джоба на българина

10:31, 04 сеп 19 / Политика 25 2031 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Г-н президент, всички трябва да се стремим да привличаме успелите българи по света, а най-хубавото е да направим така, че да останат в България. Трябва да дадем личен пример. Колко хора такива има в президентската институция- аз мога да кажа в моята партия колко са. Това заяви председателят на ПГ на „Воля” Веселин Марешки в началото на новия политически сезон, съобщи БГНЕС.

„Сериозно ви призоваваме- напуснете това безсмислено място президентството и се включете в надпреварата за София, за да бъде промяната трамплин за това, което вие проповядвате, иначе това би се смятало за бягство от борбата за промяната“, обърна се Марешки към президента.

От „Воля“ призоваха депутатите да работят така, че изборите да не нарушават нормалния ритъм на законодателната дейност. „Оставете българите сами да преценят какво кметовете са направили за тях“, изтъкна лидерът на партията.

Успехът на едно управление се измерва по джоба на всеки българин. ПГ на „Воля“ ще продължи да бъде гласът на народа, ще бъдем непримирими към бездействието, ще направим серия от предложения за политиките за майките и децата”, подчерта Веселин Марешки.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама