Депутатите от „Атака“ напускат „Обединени патриоти“

11:23, 04 сеп 19 / Политика 25 2106 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обявяваме решението на четирима народни представители от "Атака" да напуснат т.нар. група „Обединени патриоти“. Това обяви зам.- председателят на парламента и член на ръководството на „Атака“ Явор Нотев, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Напускаме след поредица и действия, които станаха възможни след завръщането на Валери Симеонов в парламента. Позорно завръщане, след месечни протести, прогонен от изпълнителната власт, намери мястото си парламента, като че ли тази свещена сграда е приют за провалени политици“, заяви той.

Групата напускат Явор Нотев, Николай Александров, Станислав Станилов и Маргарита Николова.

Сидеров: „Атака” е против сътрудничество с НФСБ и ВМРО на местните избори

Нотев коментира, че Симеонов е започнал да следи за присъствие в залата, като че ли това е най- важната фундаментална част за изпълнение на предизборната програма на „Обединени патриоти“.

Като подигравка приемаме предложението на новото ръководство да останем членове на групата, запазвайки своите позиции в парламентарните комисии и моята като зам.- председател на парламента“, подчерта Явор Нотев.

Извинете, тези които напускаме групата днес, сме членове на централното ръководство на „Атака“ и няма как да направим компромис с политическата си ориентация“, посочи той и допълни, че депутатите от „Атака“ ще продължат да работят в парламента, следвайки принципите и идеите на партията.

Депутатите от „Атака“ сме заедно. Стоим зад нашия лидер“, категоричен бе Явор Нотев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама