R&B дивата Бионсе на 38 г.

20:40, 04 сеп 19 / Любопитно 25 2463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

R&B дивата Бионсе навършва 38 г. А след дълги години в музикалния бизнес напълно заслужено носи короната си на Кралица в жанра, събщи Нова телевизия.

Бионсе е родена на 4 септември 1981 г. в Хюстън, Тексас. Като малко момиче ходи на уроци по танци, където една от инструктурките забелязва нейния талант. На 7 години Бионсе изпълнява „Imagine“ на Джон Ленън в шоу за таланти и печели награда. В продължение на две години е солист на църковен хор.

Когато е 8-годишна Бионсе и дългогодишната ѝ приятелка Кели Роуланд се срещат с Латавия Робърсън на прослушване за детска музикална група. Бащата на Бионсе създава трио, към което по-късно се присъединяват Летоя Лъкет и други момичета. Така се създава първата група наречена „Girl's Tyme“. Представят се в шоуто „Star Search“. По-късно четирите момичета се наричат „Destiny's Child”. А през 1997 г. издават първия си сингъл - „No, No, No“, който става платинен.

По-късно соловата кариера на Бионсе я превръща в любима звезда на няколко поколения, а наградите „Грами” започват да я затрупват. Години наред тя е на челните места по най-високоплатените изпълнител.

Със съпруга ѝ Джей Зи имат 3 деца. В навечерието на тазгодишния ѝ рожден ден рапърът и основател на Tidal Джей Зи, и близките й приятели я изненадаха с торта по случай рождения ѝ ден зад кулисите на музикалния фестивал „Made in America”.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама