Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова: Не прекрачвайте границите на човешкото достойнство

19:53, 05 сеп 19 25 5485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова призоваха медиите да не прекрачват човешките граници в предизборната кампания. Повод за призивите стана публикация в медия - неприлични снимки на приятелката на един от кандидат-кметовете, което е недопустимо прекрачване на границите на личния живот и достойнство.  

''Не приемам опитите чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София.'' Това написа във Facebook премиерът Бойко Борисов.

''С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Бил съм атакуван многократно по подобен начин. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам'', написа той.

''Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достойнство.'' Това пък написа кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

''Опитът да се уязви един от кандидатите за кмет на София по такъв отвратителен начин, е не само недостойно, то убива смисъла от всичко, което правим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и заминават, но трябва да останем човеци!'', допълни тя.

 
 
 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама