Малтретиран от бавачки културист се бори за място във „Фермата“

22:30, 06 сеп 19 / Любопитно 25 4347 Topnovini
1
2
3

Балкански шампион по културизъм ще се бори за място в отбора на бедните в риалитито „Фермата: Нов свят“, което стартира тази вечер.

Тихомир Рангелов е вегетарианец, открит гей и от 8 години живее на семейни начала с известен влогър. Срещу него на арената, само ден след като се е наместил в отбора на богатите, ще застане Иван Милин. Бизнесменът от Разлог има три заведения на морето, няколко ареста зад гърба си и е хомофоб. Сблъсъкът му със спортиста е провокиран от дадена тежка дума на кастингите пред водещите Иван и Андрей: „Ако не извикам първия гей на дуел, значи аз не съм никакъв мъж!“.

Тихомир обяснява предпочитанията си към мъжете с травма в детството. След смъртта на майка си Тихомир е отгледан от бавачки, една от които редовно го е малтретирала физически и психически. Момчето намира отдушник в спорта, който освен негова страст, се превръща и в професия.

Ако спечели дуела за място във „Фермата“, Тихомир ще стане част от отбора на сиромасите заедно с бившия кадър на МВР Венцислав Димитров, военния Станислав Борисов, автомонтьора с постоянен адрес в Испания Краси Джунов, и проектанта на сгради със завидно чувство за хумор Александър Тодоров.

Квотата на жените при бедните запълват многодетната майка Веселка Маринова, домакинята сомнамбул Красимира Цочева, маникюриската Силвия Митева, детската учителка Маргарита Христова.

За пръв път в историята на „Фермата“ майка и дъщеря влизат като един играч – Дана Виткова е на 47 години, филолог по образование и чистачка по професия в Германия, а 25-годишната Велислава се качва на самолета, за да избяга от порочния кръг на алкохол и наркотици.

В отбора на чорбаджиите архитектът Кристияна Брънзалова ще мери родолюбието си с журналиста Ивайло Шопски, който влага всичките си средства в пътуващо читалище и реставриране на военни паметници. Името Димитър е символ за успех сред двама от богатите участници. Калайджиев е син на общински съветник от Благоевград с агенция за недвижими имоти, а Караиванов притежава софтуерен бизнес за милиони и мечате да превърне родния Димитровград в българската Силиконова долина.

Квотата на участниците с богато минало в чужбина и взор, отправен към родината, запълват лайф коучът с холивудска усмивка Сами Хоссни и английската възпитаничка Елизабет Илчева. Животът в луксозен пентхаус на Острова тя заменя с ръководна позиция в гръцка строителна фирма у нас.

Сред популярните чорбаджийки ще видим актрисата Саня Борисова и бившата Мисис България Мариана Маринова, а фантазиите на мъжете ще гъделичка Паулина Ванегас – момичето, което не се свени да признае, че се издържа от секс и влага парите си в благородни каузи. Вдовицата на подземен варненски бос Таня Величкова също забива ток във фермата на богатите.

За пръв път в историята на шоуто двата отбора – на сиромаси и чорбаджии, започват играта си, разделени в две напълно автономни стопанства, между които има триметрова стена. Наследствено заможни българи и самоизградили се предприемачи ще премерят сили за голямата награда от 100 000 лв., а основните им опоненти ще бъдат хора, останали на улицата след фалит, живяли без ток и вода в непрекъсната битка за оцеляване.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани