Мая Манолова: Стартираме кампанията за събиране на подписи утре в Южния парк

11:01, 06 сеп 19 25 3831 Шрифт:
Християна Димитрова Автор: Християна Димитрова

''Днес Инициативният комитет регистрирахме моята кандидатура. Благодаря на всеки един от тях за подрекпата. Благодаря на столичани, които ме срещат на улицата и изразяват своята подкрепа. Утре всички, които искат да се включат в кампанията, включително с подписи, могат да го направят в Южния парк в 12:00 часа на входа на бул. ''Витоша.'' Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Манолова допълни, че вече имат банкова сметка, която ще бъде обявена по-късно днес на нейния сайт.

''Ще приемаме дарения от граждани. Отказваме подкрепа от корпорации и фирми.''

''Предупредих отдавна, че кампанията е мръсна. Днес в деня на Съединението не е моментът да говорм продъжително за това. Още от днес екипът и моята кампания изключва микрофоните си за сайта ПИК'', каза Манолова.

''Днес искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме заедно, независимо кой стои срещу нас, можем да го победим. Очаквам тази кампания да бъде същата – на обединение, на български граждани и една феърплей кампания'', каза тя.

''Денят на Съединението е ключов и знаков за България. Този акт е плод на една романтична мечта и идеал на българите, но доказателство, че когато сме обединени – успяваме. Милсля, че в нашето съвремие още повече трябва да се борим за свободата и да го правим заедно. Днес не е ден, когато да бъдат коментирани партии и няма да го направя'', заяви Манолова.

Кампанията предстои и ще отговарям на такива въпроси тогава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама