Том Круз тренира speed-flying за следващия си филм

14:20, 06 сеп 19 / Любопитно 25 2609 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Том Круз беше забелязан във френския департамент От-Савоа в момент на тренировка "speed-flying" за следващия си филм, въпреки желанието си да бъде дискретен.

57-годишният актьор беше изненадан от анонимните фотографи по време на тренировка. Холивудската звезда пристигна преди повече от седмица, за да подготви следващия си филм, предаде БГНЕС.

Всеки ден Том Круз се изкачва на върха на планината, за да направи петнадесет полета в „speed-flying“, екстремна спортна дисциплина, която изглежда като парапланеризъм с по-малко платно.

„Това ви позволява да летите по-бързо. Мисля, че Том Круз е добре контролиран. В противен случай рискуваме злополуката “, казва местния инструктор, с който ежедневно е във връзка. Всъщност Том Круз е заобиколен от страхотен екип от професионалисти, както и два хеликоптера.

Кметът на Самоен, горд да посрещне американска звезда в неговия малък град, успя да наблюдава пируетите на Том Круз на височина от 2 207 метра. „Той се движи с впечатляваща скорост, минава близо до земята, между дърветата, над дърветата, отново се изкачва високо, прави зрелищни фигури във въздуха, като се обръща на 360 градуса. Той е истински спортист. Пред него лети инструктор, който го насочва. Но отзад самият Том Круз кара своята машина. Трети човек, вероятно отговарящ за сигурността, е с тях “, казва кметът.

Той се надява един ден отново да го срещне в региона. „Ако иска да се върне в нашите красиви планини, ще бъде добре дошъл. И дори сме готови да го посрещнем през зимата, ако иска да кара ски в нашия курорт“, казва радостно той.

Ако е изненадващо да видите Том Круз да лети в небето на От-Савоа, по-малко е да го видите как тренира да изпълнява подобни фигури във въздуха. Наистина, за всеки свой екшън филм бащата на Сури (13 години) иска да изпълнява свои каскади, от най-простите до най-опасните. Така че, подгответе се за седми епизод от сагата „Мисията невъзможна“ (планирана за 2021 г.) или може би друг скрит проект?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама