Манол Генов: С кандидат-кмет Николай Радев категорично е възможна победа на БСП в Пловдив

19:12, 07 сеп 19 25 3765 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С кандидат-кмет Николай Радев категорично е възможна победа на БСП в Пловдив, той е разпознаваема фигура с авторитет. Това каза народният представител от парламентарната група на "БСП за България" и член на Изпълнителното бюро на партията Манол Генов във връзка с кандидатурата на Николай Радев за кмет на Пловдив. Радев бе номиниран на градската конференция на партията. Манол Генов обърна внимание, че Николай Радев е общински съветник няколко мандата, водач на групата на общинските съветници на БСП, пише "Фокус".

"Също така човек с авторитет в обществото, учител, директор на Английската езикова гимназия. Един човек с достатъчно добър имидж, който може да се изправи срещу останалите кандидати в Пловдив, разполагайки със своите шансове да отиде на балотаж", изтъкна Манол Генов.

На въпрос каква е политическата обстановка в Пловдив, Манол Генов обърна внимание, че тези местни избори ще бъдат доста интересни.

"Недоволството на гражданите към местната и държавната власт е изключително голямо. Всичко това се свързва с политическа партия ГЕРБ. Неслучайно ПП ГЕРБ си смени кандидата на тези избори. Това може да значи много и да бъде тълкувано по различни начини, най-вече от избирателите", коментира Генов.

Той прогнозира, че при толкова други мераклии за кметския пост, една фрагментация на вота реално може да доведе БСП на балотаж. "По-нататък и до един бъдещ успех в балотажа", подчерта още Манол Генов. Номинацията на Николай Радев за кмет на Пловдив трябва да бъде утвърдена от Националния съвет на партията, който ще се проведе на 15 септември. "Няма да има никакви колизии и други мнения в това отношение за утвърждаването на Николай Радев от Националния съвет", допълни народният представител от БСП и член на Изпълнителното бюро на партията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама