Хомофоб срещу гей - кой е големият победител на дуела във „Фермата“?

22:15, 09 сеп 19 25 4715 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Балканският шампион по културизъм Тихомир изгуби с епохалните 10:0 дуела с Иван Милин, но получи безпрецедентния шанс да остане във „Фермата“.

„Досега не се е случвало участник да си тръгне едва на втория ден от шоуто, за това имате възможността да решите съдбата на Тихомир, като гласувате като римските цезари в античността“, обявиха водещите на шоуто Иван и Андрей.

Малтретиран от бавачки културист се бори за място във „Фермата“

Първият дуел в пети сезон на шоуто бе предизвикан от хомофобията на Иван Милин, който на кастингите на предаването се зарече, че ако в риалитито попадне на гей, веднага ще го предизвика на дуел. Още след стартовата игра обаче лошото момче от Разлог призна, че е сбъркал в преценката си за Тихомир.

„Трябваше да дойда във „Фермата“, за да разбера, че както има добри и лоши хора, така има добри и лоши гейове. Момчето е готино и ако всички гейове са като него, нема да имам против тех“, заяви бизнесменът от Разлог. Той показа спортсменски дух и се извини лично и на самия Тихомир.

Стартът на „Фермата: Нов свят“ привлече най-много зрители в петък вечер

Съдбата на шампиона по културизъм, който изненадващо падна във всички битки на арената на шоуто, бе решена от останалите участници в края на извънредния дуел. При подаден сигнал сиромаси и чорбаджии вдигнаха одобрително палци във въздуха, като най-щедро стърчеше този на Иван Милин. От правото си на вот се въздържаха Паулина Ванегас – хубавицата, която влага парите си от секс в църкви, и журналистът-патриот Ивайло Шопски.

„Това не е честно“, успя да промълви Тихомир, развълнуван от задружността на двата отбора. Той прие радушно шанса да продължи напред в предаването, въпреки съкрушения си след загубата спортен хъс.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама