Сдружение „Път на младите“ подкрепя Мая Манолова за кмет на София

11:12, 10 сеп 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1651 Topnovini
1

Сдружение “Път на младите" подкрепя Мая Манолова за кмет на София. Това се посочва в позиция на гражданската организация. Те застават зад идеите: забраната за горене на твърдо гориво, икономически устойчиво развитие, електронно гласуване и дигитализация на администрацията.

ДБГ: Манолова е единственият кандидат, който може да се пребори с феодалния и корупционен модел на управление в София

Съблюдавайки модела на управление на столицата за последните 14 години не може да останем безучастни към случващото се и разрастващите се проблеми. Ние от сдружение “Път на младите” считаме, че всеки буден гражданин трябва да бъде заинтересован и да отстоява своите граждански позиции в една европейска столица, такава каквато би трябвало да бъде София. Каквато ние гражданите искаме да бъде тя”, се посочва още в позиция на сдружението.

АБВ подкрепя Мая Манолова за кмет на София

Според тях Манолова е човек показал за последните пет години своята загриженост, отговорност и съпричастност към ежедневните трудности на гражданите. Било то майките на деца с увреждания, миньорите, презастрояването, проблемът с мръсния въздух, корупцията в администрацията, монополът на обществените поръчки, както и много други.

Ние вярваме, че г-жа Манолова е достойният кандидат и правилният избор за кмет на град София. Че тя ще чуе гражданите и ще отговори на техните въпроси, както и ще намери решение на техните проблеми. Тя ще застане като доказала се личност по време на мандата си на омбудсман и гражданин, а не като политически безотговорна марионетка”, заявяват още от сдружението.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще успее ли вотът на недоверие срещу правителството?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 124 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.