С кои кандидати тръгва НФСБ към местния вот?

16:30, 10 сеп 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1731 Topnovini
1

Националният фронт за спасение на България влиза в кампанията за местни органи на властта със самочувствието на партия, доказала на дело - и с присъствието си в Народното събрание, и в изпълнителната власт – как трябва да се работи за България. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Патриотичната формация издигна претендентите си за голяма част от градовете в страната.

С кои кандидати тръгва НФСБ към местния вот?

Славчо Атанасов – кандидат за кмет на Пловдив
Кмет на Пловдив в мандат 2007-2011. народен представител от НФСБ в групата на „Обединени патриоти“ в 43 и 44 Народно събрание.

Йордан Апостолов – кандидат за кмет на Добрич

Народен  представител от НФСБ в групата на „Обединени патриоти“ в 44 Народно събрание. Зам.-председател на Парламентарната комисия по земеделие и храни, член на Бюджетната комисия.

Д-р Бойко Миразчийски – кандидат за кмет на Бургас

Димитър Карбов – кандидат за кмет на Варна

Предприемач, опитен администратор – Димитър Карбов познава отлично развитието и проблемите на Варна, има опита на народен представител и общински съветник в предишни мандати.

НФСБ представя кандидатите си за кметове

Росен Йорданов Георгиев - кандидат за кмет на Благоевград

Николай Василев Тодоров – кандидат за кмет на Троян.

От НФCБ издигат Росен Цветков за кмет на Севлиево, Владимир Гърбелов за кмет на Смолян, Трендафил Бакалов за кмет на „Родопи“, област Пловдив, Христо Василев за кмет на община Тунджа, област Ямбол.

Кандидатът им за кмет на Разград е Георги Димитров. Димитър Димитров - кандидат за кмет на община Исперих, област Разград, Стефан Димитров - кандидат кмет за община Кубрат, област Разград, Наталия Стефанова – кандидат за Шумен

Даниел Георгиев е кандидат за кмет на Велики Преслав, Анастас Димитров за Община „Марица“, инж. Николай Николов – кандидат за кмет на Монтана, инж. Васил Павлов – кандидат за кмет на Перник, Милко Милков – кандидат за кмет на Асеновград, Ангел Костадинов Ангелов – кандидат за кмет на Копривщица, Георги Георгиев – кандидат за кмет на град Шабла, област Добрич.

 

 

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани