Депутатът Калин Поповски е кандидатът на ВМРО за кмет на Плевен

16:59, 10 сеп 19 25 4909 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Депутатът д-р Калин Поповски е номиниран за кандидат на ВМРО – Българско национално движение за кмет на Плевен. Това обяви на пресконференция лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Д-р Поповски коментира, че разчита на добро представяне с възможност за влизане на балотажа.

Надявам се да сме от добре представилите се политически сили. Сред кандидатите за съветници от ВМРО ще има широка гражданската квота – ще има лекари, архитекти, учители и хора от бизнеса. Ние сме трета политическа сила и е нормално да имаме кандидат за кмет в Плевен“, обобщи той.

Милен Михов е кандидатът на ВМРО за кмет на Велико Търново

Д-р Калин Поповски е бил два мандата общински съветник преди да стане депутат в 44-ото Народно събрание. Председател е на ВМРО за областта от доста години и е нормално да бъде кандидат за кмет", заяви Красимир Каракачанов.

Плевен има много проблеми от социално-икономическо естество. Ние сме един от шампионите по обезлюдяване. Това е така, защото в годините на демокрацията не направихме нормална конверсия на икономиката като затворихме десетки заводи. Така избягаха хората“, посочи Поповски.

Красимир Каракачанов посочи, че по време на изборите в края на октомври, ВМРО ще води преференциална политика и така листите ще бъдат подредени от самите избиратели.

Атанас Стоянов е кандидатът за кмет ВМРО в Сандански

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама