Лондонска фабрика за селфи хит сред Instagram поколението

19:20, 12 сеп 19 / Любопитно 25 3817 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Позирайки във вана с розови топки или хвърляйки шепи разноцветни конфети, тийнейджъри и още мнозина други любители на селфито "щракат" кадър след кадър в специално изградено лондонско министудио за селфи, предназначено за социалните мрежи.

Фабриката за селфи "Selfie Factory" в Уестфийлд, един от най-големите търговски центрове в Европа, се радва на хиляди посетители на 20-те странни тематични кабини и фонове с необичайни изображения, които ще бъдат качени в социалните мрежи, съобщи БГНЕС.

Пространството за снимки включва стена от понички, голямо пухкаво плюшено мече, гигантска яма с топки, закусвалня от 50-те години на миналия век, кът с конфети и цветни панделки.

17-годишен софиянец загина, падайки в асансьорна шахта, докато си прави селфи

Майки правят снимки на бебетата си, седнали с яркожълт телефон в стар стил в ръка, докато тийнейджъри позират във вана на колела или се въртят около поничките.

"Обичам всички различни стаи", казва Моли Брайънт - на 19 години от Северен Лондон. "Изглеждат добре за моя Инстаграм и е различно от това, което вече съм качвала там", споделя тя.

Обиколка из различните стаи и фонове струва 10 паунда (12,30 долара, 11,20 евро).

Подобни инициативи са популярни и в Азия и Северна Америка. Селфи царството е творение на собственика му Уил Бауър.

Арестуваха българин заради селфи на границата ни с Турция

Хората влизат и прекарват час, забавлявайки се и правят толкова снимки, колкото им харесва“, казва той за АФП, седнал в сета с люлки в градината.

26-годишният изобретател заявява, че той и годеницата му се опитвали да намерят усамотени места за селфита за Инстаграм по време на пътуванията си - само за да се сблъскат с тълпи навсякъде. Това породило идеята да съберат изобилие от абстрактни Инстаграм-сцени заедно под един покрив.

Нашето поколение обича да качва неща и винаги има борба за получаване на внимание. Фабриката "Селфи" ви осигурява много внимание с едно движение“, казва Бауър.

Той добавя: "Много хора живеят живота си чрез Инстаграм. Сигурен съм, че места като това ще се разрастват в бъдеще".

Младите хора съставляват по-голямата част от посетителите, но и 60-годишни са забелязани да лудуват в ямата с топките, да се излежават на леглото във фабриката или да разтеглят лица в глуповати физиономии с розовия слон.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама