Слави Трифонов: След раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог

11:57, 12 сеп 19 25 4963 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Тези дни се опитах да гледам предавания на националните телевизии. И какво видях? От Нова разбрах, че траките са фенове на Истанбулската конвенция, облечени в жълти електрикови бански, прабългарите са с розови бански, а до славяните не стигнах... защото не издържах. Действието се развиваше на пустинен плаж, а незнайно защо отзад в кадър се виждаше хотел. Ама кой съм аз и какво разбирам от телевизия?'', това написа Слави Трифонов в социалната мрежа Facebook. 

bTV: Не сме уведомени официално за намерението на Слави Трифонов да спре шоуто

''По това време по bTV имаше чорбаджии, а единият от чорбаджиите беше представен като млад успял бизнесмен, а всъщност се оказа, че е арестуван в Банско при акция срещу разпространението на наркотици. Същият успял бизнесмен е карал с джипа си из Приморско и е стрелял от прозореца. Така според bTV изглеждат успелите български бизнесмени'', коментира той. 

Слави Трифонов: 32 партии не искат да връщат надвзетите субсидии, но ще търсят доверието на избирателите

''После пак се върнах на Нова. Розовите бански ги нямаше, беше започнал сериалът “Пътят на честта”. Сериалът е на Халваджиян. Да ви кажа - в сравнение с Халваджиян, Евтим Милошев е Фелини''.

''Тази вечер пък, на мястото на „Шоуто на Слави“ bTV пускат предаване на психоложката Ани Владимирова. Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог'', заключи Трифонов. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама