Димитър Делчев: Манолова е човекът, който може да промени управлението на София

08:02, 16 сеп 19 / Политика 25 3131 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Разбира се, че сме дясна партия и вярваме дълбоко в десните принципи. Мая Манолова е граждански кандидат, има ляво минало, но в последните години показа, че може да работи за всички граждани. Ние искаме да променим модела на управление в София и това е причината да я подкрепим.

Това каза в сутрешния блок на БТВ лидерът на ДБГ Димитър Делчев, който коментира темата за напускането на партията от страна на Найден Зеленогорски и още трима души, както и подкрепата за Мая Манолова.

Мая Манолова обсъжда с десни партии гражданска платформа за управление на София

"БСП са ни политически опонент. Днес ще предложим на Мая Манолова една платформа за гражданско управление на София. За няс няма десни и леви софиянци. Всички сме граждани на столицата и се нуждаем от нов модел на управление. Всеки има право на мнение и се радвам, че г-н Зеленогорски си е намерил мястото. За мен той ще бъде добър общински съветник и дано да е сключил добта сделка. За мен този скандал има за цел да злепостави ДБГ и е в услуга на ГЕРБ, Йорданка Фандъкова и нейното управление. Г-н Борислав Игнатов е симпатичен човек и аз бих го подкрепил на втори тур. За нас категорично Мая Манолова е човекът, който може да промени управлението на София. Не сме сключвали сделка с нея", разкри Делчев.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама