Гонят от „Фермата“ побойника Милин

21:45, 17 сеп 19 / Общество 25 12916 Topnovini
1
2
3

Седмица след старта на „Фермата: Нов свят“ агресия на участник спрямо жена доведе до безпрецедентното му изгонване от шоуто.

Бизнесменът от Разлог Иван Милин напусна състезанието за 100 000 лева, след като удари шамар на съотборничката си Елизабет Илчева. Лошото момче от Югозапада нападна английската възпитаничка, след като тя му направи забележка за хигиената на басейна в двора на чорбаджиите.

Впоследствие Милин се извини и Бети му даде прошка, но така и не се отърси от обидата. Междувременно водещият Андрей Арнаудов събра всички участници в лятната кухня на чорбаджиите, за да пусне и на сиромасите видео с провинението на Милин. Сред торнадото от възмутени възклицания жертвата поясни, че вече се чувства по-добре. Андрей обаче беше категоричен, че този акт на насилие не може да се прости и продукцията е решила да извади Милин от предаването.

Милионер заплашва патриот във „Фермата“

Всеки от вас представлява някаква част от нашето общество. Има много хора с възможности, с пари, които приличат на Иван Милин. Но има една много дебела разделителна линия и тя се нарича агресия и особено физическа агресия към жена. И в най-консервативния, и в най-модерния и либерален свят според нас тази граница никога не бива да бъде преминавана“, коментира водещият. Според екипа на шоуто изгонването на Милин е задължение към всички жени, които са били жертви на насилие.

За да се отърси от шока, Елизабет Илчева опита да възстанови вътрешния си мир с йога. Тя разпъна шалте в двора и събра на импровизиран урок по йога всички жени в отбора на чорбаджиите. „Отпуснете се, намерете своя център, поканете доброто в себе си“, отсече тя и всички избухнаха в смях. „Дай малко от доброто си и на Милин, той най-много има нужда“, предложи актрисата Саня Борисова, а Бети отсече с разтреперан глас: „На този простак никога няма да му дам от своето добро“.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Ще се възползвате ли от черния петък?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 31 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.