Проф. Асен Николов е третото име в отбора на Фандъкова

12:16, 20 сеп 19 25 2404 Шрифт:
Християна Димитрова Автор: Християна Димитрова

''Проф. Асен Николов ще бъде част от иновативния екип на Столична община.'' Това каза кметът Йорданка Фандъкова пред журналисти, след представяне на телемедицинска система за дистанционно мониториране на детските сърдечни тонове при бременни в АГ болница „Майчин дом“, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Проф. Иво Петров е второто име в новия отбор на Фандъкова

Кметът на София му благодари, че е решил да се включи в листата на общинските съветници.

Арх. Ивайло Петков е първото ново име в отбора на Фандъкова

"Знаете, че проф. Николов освен началник на клиниката е и национален консултант по акушерство и гинекология, председател на българското дружество по акушерство и гинекология. Той е доказан професионалист, на който софиянци са се доверявали и ще могат да се доверяват в бъдеще", каза още тя.

''Благодаря за честта, която ми оказва г-жа Фандъкова. За мен тя е един излючително достоен човек и един кмет, който е доказал своята ефективност в досегашното управление'', каза проф. Николов.

''Има много млади лекари и акушерки, поздравявам ги и им благодаря за работата, защото за една майка и за цялото семество най-голямата радост е раждането на детето'', допълни тя.

''За мен като, кмет на София, темата здравеопазване е ключова, но това не означава, че ние се интересуваме само от общинското здравеопазване. Разбира се, ние сме отговорни за него. Вече е освободена сградата на бившия Център по наркомании и Столична община вече е изцяло във владение. Започваме подготовката по откриването на първия в София общински детски медицински център или по друг начин казано - детска поликлиника'', каза още Фандъкова. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама