Инджова: Шпионският скандал е постановка

10:10, 21 сеп 19 25 2283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият премиер Ренета Инджова гостува в студиото на "Денят започва" с Георги Любенов с коментар на актуалните обществено-политически теми и въпроси у нас.

"Управленският процес у нас се свежда до избиране на хора, поставянето им в определени позиции", посочи тя във връзка с предстоящите местни избори.

Ренета Инджова коментира и предсрочното освобождаване на австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на студента Андрей Монов.

"От улицата да извикате човек, ще ви каже, че всеки закон у нас е направен така, че да има възможност за изключение. Калпакчиев няма да го направи просто така", посочи тя. 

Поправи ли българският затвор убиеца Джок Полфрийман?

Според Инджова, скандалът с руска намеса и шпионаж у нас, е постановка. "Димната завеса се прави така, че всеки да привиди определени причини за шашкъниите, които нашите властници правят. Сега имат да решават вътрешни проблеми на една кампания, за да си привлекат тези, които им трябват от реквизита", смята тя. 

Още доказателства по шпионския скандал с Николай Малинов

Ще се получи един много хубав ефект - русофилите ще получат самочувствие. А за пред света ние сме лоялни европартньори, допълни Инджова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама