Саня Борисова на косъм от победа във „Фермата“

23:00, 21 сеп 19 / Общество 25 2774 Topnovini
1

14 дървени букви спънаха актрисата Саня Борисова по пътя й към победата в първия женски  дуел във „Фермата: Нов свят“. Актрисата и съперничката й от отбора на сиромасите Маргарита, стартираха предизвикателството паралелно, със завързаи очи. Целта бе да вземат една от разпилените букви на масата, да преминат трасе с препятствия, придържайки се за въже, след което да я напаснат в точния отвор на огромно табло. Първа фразата „Фермата: Нов свят“ със затворени очи успя да изпише Маргарита. Това й даде 4 точки, с които тя обърна играта в своя полза и поведе. 

В първите три игри безспорен лидер беше Саня. Както никога до сега отборът й я подкрепяше безрезервно във всяка крачка. В играта „Домино“ Борисова показа ловката стъпка на Спайдърмен, минавайки през мрежа, закачена за подвижна греда с плочките. „Много искам Саня да спечели, защото тогава ще стане фермер на седмицата и е обещала да си направим вечер на маската за лице., чистосърдечно призна бившата Мисис България Мариана Маринова. Журналистът-патриот Ивайло Шопски, който от ден първи натякваше на Саня, че стои повече пред огледалото, отколкото в обора, грееше от гордост от представянето й до момента. 

„Не бях достатъчно подготвена, смятам, че можех повече. Един ден за мен се равняваше на минимум 10 отвън, имам чувството, че съм тук от 4 месеца. Обичам отбора си и исках да остана по-дълго, за да се доопознаем, но така е било писано“, сподели на прощаване Борисова със сълзи на очи.     За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 203 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.