Валери Симеонов представи кандидатите за кмет и общински съветници за Бургас

13:25, 23 сеп 19 25 2888 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Валери Симеонов представи кандидатите за кмет и за общински съветници на ПП Национален фронт за спасение на България (НФСБ) за Бургас, това съобщи „Фокус''.

Според Симеонов издигнатите кандидати от листата на партията са хора, доказали се в своя професионален и обществен живот.

„В тези листи няма да видите нито един начинаещ политик, нито една, както се казва, политическа калинка. Дай Боже избирателите да прозрат това и да направят своя правилен избор – да не гласуват за тези, които изглеждат добре и които са сресани добре, а да гласуват за тези, които ще променят както Бургас и общините в област Бургас, така и България. Доказали сме за изминалите четири години в Народното събрание и за изминалите две години в изпълнителната власт какво можем да правим. Доказали сме, че сме политическа сила на действието, а не на приказките“, отбеляза Валери Симеонов.

Мая Манолова представи програмата си за управление на София

Пръв беше представен кандидатът за кмет на НФСБ и пръв в листата с кандидати за общински съветници за община Бургас д-р Бойко Миразчийски. Според лидера на партията той притежава качествата за достоен кмет на град Бургас.

„Потомствен лекар, бургазлия и специалист хирург. Завършва висшето си образование в Медицинска академия в София и оттогава работи в най-голямата бургаска болница – УМБАЛ – Бургас. От 2017 е изпълнителен директор на здравното заведение“, посочи още Валери Симеонов.

Като втори в листата с кандидати за общински съветници беше посочен началникът на Регионална дирекция „Национален строителен контрол“ – Бургас Милен Ненчев.

„Той остава в паметта на всички българи с това, че успя да събори т.нар. „кървава чешма“ в село Търнак, издигната в чест на терористите, които взривиха вагона за майки и деца на гара Буново през 1985 година. Това костваше освобождаването от поста му през 2010 година“, отбеляза лидерът на НФСБ.

Ясна е листата на ГЕРБ и СДС в София

Следващите кандидати за общински съветници за община Бургас от листата на НФСБ са: Ивайло Вагенщайн, Васил Камберов, Антон Стоянов, Севдалина Пенева, Делян Иванов, Радостин Долчинков, Петър Андонов, Георги Баташки, Коста Влъчков, Янчо Милев, Ивайло Стаматов, Марияна Лефтерова, Боян Дянков, Вълчо Чайков. Кандидатът за кмет на община Камено от листата на НФСБ е Иван Кузманов, а кандидатът за кмет на град Черноморец – Станислав Тодоров, който е и водач на листата с общински съветници в град Созопол. Кандидатът за кмет на село Дебелт отново е Иванка Ангелова, а на село Винарско – Галя Георгиева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама