Роналдо предпочете да си остане вкъщи, докато награждават Меси

12:40, 24 сеп 19 / Спорт 25 2031 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кристиано Роналдо предпочете да си остане у дома, вместо да присъства на церемонията на ФИФА за наградата The Best в Милано.

Португалецът, който е контузен и ще пропусне мача на "Ювентус" с "Бреша", сподели с последователите си в социалните мрежи как прекарва времето си, докато в миланската "Ла Скала" коронясваха най-големия му конкурент Меси за номер 1 в света.

Избраха Лионел Меси за футболист на годината

На снимката Роналдо чете книга на бразилския доктор и писател Лаир Рибейро. Португалецът дотолкова се е впечатлил от автора, че дори цитира част от произведението в Instagram.

"Търпението и постоянството отличават професионалиста от аматьора. Всичко голямо, което виждаме днес, е било малко вчера. Не може да направите всичко, но направете всичко, за да сбъднете мечтите си. И помнете, че след нощта винаги идва зората", гласи цитатът, който придружава снимката на португалеца.

Междувременно ФИФА оповести вота на всички участници, гласували за наградата на най-добър играч на годината на световната футболна централа. При кого да отиде престижното отличие гласуват капитаните и селекционерите на националите отбори плюс определени футболни журналисти.

Роналдо е пропуснал и двамата си основни конкуренти в своята тройка - Лионел Меси и Върджил ван Дайк , като е поставил на първо място Матайс де Лихт, а след него Френки де Йонг и Килиан Мбапе.

Меси от своя страна за първи поставя Роналдо в своята тройка, но не е гласувал за основния си опонент Ван Дайк. Аржентинецът е поставил Садио Мане на първа позиция, Роналдо на втора и Де Йонг на трета. Ван Дайк от своя страна е дал най-много точки на Меси, а след това е наредил двама свои съотборници в Ливърпул - Салах и Мане.

Селекционерът на българския национален отбор Красимир Балъков е подредил по следния начин своята анкетна карта: Меси, Роналдо, Салах, докато капитанът на "лъвовете" Ивелин Попов е заложил на Меси, Роналдо и Ван Дайк. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама