В сряда ни очаква дъжд

06:50, 25 сеп 19 25 2008 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В сряда облачността ще бъде значителна и на отделни места ще превали слаб дъжд. През деня ще има временни разкъсвания и намаления на облачността, главно - над Южна България. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен, вятър от изтоксевероизток. Минимални температури ще бъдат между 12 и 17 градуса. Максималните температури ще бъдат между 19 и 24 градуса.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност, преди обяд - предимно значителна, когато на места, главно по северното крайбрежие, ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 21-22 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде облачно, със слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб югозападен, по найвисоките върхове на Рила и Пирин - умерен, западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15 градуса, на 2000 метра - около 9 градуса.

В четвъртък ще духа слаб, в Източна България - до умерен, югозападен вятър и дневните температури ще се повишат още малко. Ще бъде предимно облачно, главно в следобедните часове на много места от запад на изток ще превали. По-късно през деня в Западна България вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него за кратко ще проникне по-хладен въздух.


В петък все още на отделни места в източните райони ще превалява слаб дъжд, но от запад облачността ще се разкъсва, до вечерта чувствително ще намалее. Ще духа умерен, в Дунавската равнина - и временно силен, северозападен вятър.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама