Манолова: Не разбирам самочувствието на шефа на БНР

13:56, 25 сеп 19 25 3017 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не разбирам самочувствието на шефа на БНР. Това написа кандидатът за кмет на София Мая Манолова във Facebook по повод отвореното писмо на генералния директор на БНР, в което Костов заявява, че е напълно убеден в правотата си.

„Не разбирам самочувствието на човек, който смята, че коментарите за кризата в БНР засягат собствената му личност и опит. Недопустимо е да се мълчи по въпроса кой е оказал натиск, защо е спрял обект на националната сигурност и как ще гарантира свободата на словото! Чакаме тези отговори от г-н Костов. Но вместо тях има заплахи за съд. Тежестта на поста не е мълчанието на покровителите, а силата на съвестта и отговорността към гражданите”, заявява Манолова.

Светослав Костов: Ще потърся отговорност в съда на всички, упражнявали се последните дни върху името ми

В писмото си Светослав Костов отбелязва още, че няма да позволи 20-годишната му кариера в медиите да бъде опетнена от група хора и няколко медии. „Наясно съм, че всяко желание за промяна на статуквото ще среща силна съпротива. Абсолютно съм убеден в правотата си. Не сме отстъпили от волята си за промени, защото отдавна има нужда от тях“, се посочва още в позицията на Костов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама