ГЕРБ обсъдиха сътрудничеството си с Международния републикански институт

19:15, 25 сеп 19 / Политика 25 1333 Topnovini
1

Ръководството на ГЕРБ се срещна с представители на Международния републикански институт (МРИ). На срещата двете страни обсъдиха досегашното си сътрудничество и набелязаха бъдещи проекти, съобщават от пресцентъра на партията. 

В разговора участваха заместник-председателите на партията Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Живко Тодоров и административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

Акцент на деня: Големите партии с големи номера

От страна на Международния републикански институт в срещата взеха участие регионалният директор на института за Европа Пол Макарти и заместник-председателят на института, отговарящ за международните програми Скот Мстик.

По време на разговора беше подчертано, че ГЕРБ и МРИ са стратегически партньори и беше дадена висока оценка на реализираните през годините поредица от съвместни международни проекти и кръгли маси, най-вече в областта на обучението на млади лидери от МГЕРБ.

Двете страни направиха преглед на успешните съвместни проекти и бяха обсъдени проекти за бъдещи инициативи, които да задълбочат дългогодишното партньорство и трансатлантическото сътрудничество.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани