Рийз Уидърспуун: Да си млада майка е по-лесно, отколкото след 30

09:25, 27 сеп 19 / Любопитно 25 2065 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рийз Уидърспуун е искала да бъде млада майка, защото това е по-лесно на двадесет години, отколкото след трийсет.

Звездата ражда за първи път на 23 години, когато се сдобива с дъщеря си Ейва. Второто й раждане – на сина й Дийкън е на на 27 години, а на 37 ражда последния си син – Тенеси.

Тя написа в канала си в YouTube: „Аз съм майка от 1999 г. Забременях [с Ейва], когато бях на 22 и родих, когато бях на 23. За да бъда напълно честна, беше страшно. Бях уплашена. Не знаех какво ще се случи с кариерата ми… Целият ви живот ще се промени. Всичко, в което вярвате, всяко парче храна, което ядете, всяко парче независимост, което имате. Родих на 23, после на 27 и после пак на 37. И о, боже, да имам бебе на 37 беше толкова по-трудно”, споделя Уидърспуун, предаде Контактмюзик.

Въпреки това, 43-годишната актриса смята, че е важно да имате подкрепа, независимо от вашата възраст и ситуация, която да ви води през родителството.

Тя обясни: „ Мисля, че отвъд парите, освен да сте стабилни в кариерата и живота си, наистина въпросът е добра ли е вашата система за подкрепа? Вашата фамилна структура добра ли е? Говорили ли сте за това с партньора си? Мислили ли сте за това логистично? Надявам се това да е полезно. Това са нещата, за които много хора ме питат…Аз им казвам, че ако искате да сте майка и това е важно за вас, трябва да имате пълно право да го направите. И не го отлагайте заради всички неща, които изглеждат като бариера. Ще се справите".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама