Ето как Селена Гомес харчи милионите си

21:40, 27 сеп 19 / Любопитно 25 3195 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Селена Гомес със сигурност има различно държание и маниери от повечето популярни личности на нейната възраст. Докато Ариана Гранде и Майли Сайръс израстват със заможни родители, Гомес има много по-скромен старт.

В интервю за „Business of Fashion“ тя разкрива, че е отгледана от самотна майка. Благодарение на късмета и таланта си, тя е забелязана от „Дисни“ през 2002 г. и избрана да се появи в „Барни и приятели“, като се мести в Лос Анджелис и така започва кариерата си.

„Спомням си, седем пъти колата ни закъсваше по магистралата, защото ни свършваха парите за бензин“, казва тя, като отбелязва, че майка й е пестила, за да я води на концерти. Може би това е и причината тя да не харчи парите, по начин, по който много от колегите-връстници го правят. Докато някои дават парите си, за да посетят най-модерните и горещи точки на Холивуд, Гомес предпочита да отиде да се забавлява с приятели, като похапват чили.

Селена Гомес обича да пълни дома си със спомени и антики, когато все пак реши да харчи пари за дрехи, обича да го прави добре. Дизайнерът, който харесва тя е Сами Миро, той прави своята колекция, сглобявайки всякакви парчета плат от стари дрехи. Според „The Daily Mail“, певицата е такъв фен, че е изкупила цялата първа колекция на Миро, още при предварителна поръчка.

Що се отнася до манията на Гомес към старите филми можете да видите любовта й към ретро филмите в нейните собствени музикални видеоклипове. "Per Vogue", музикалното видео за „Back to you“, всъщност е почит към френския режисьор Жан-Люк Годар.

Когато Селена Гомес за първи път получава заплата подобаваща за Холивуд, тя решава да се зарадва с нещо хубаво и избира луксозна марка. „Dolce & Gabbana“, възкликва тя пред „People“ за първата си покупка. „Спомням си, че бях наистина млада и обсебена от „Dolce“, и си купих от Париж чифт черни токчета. Те бяха сладки, малки, бляскави токчета. Понякога просто се налага!“.

Гардеробът на актрисата и певица не е препълнен с луксозни стоки. „Моят гардероб е просто нещо като микс. Имам наистина страхотни дизайнерски подаръци и стилистът ми все ще избере нещо сладко“.

Тя определено не робува на марки! В Холивуд веднъж бе забелязана на червения килим, носеща рокля за 22 долара! Бившата актриса на „Дисни“ разкри пред „People“, че когато носи скъпи рокли на събития, обикновено са взети от самите дизайнери. „Дори не искам да знам колко струват, но ми беше наистина забавно да се обличам и да се срещам с различни дизайнери. Не мисля, че някога всъщност бих могла да закупя такива скъпи рокли, освен ако това не е моята сватба“, шегува се тя.

Прочетете още откровения на Селена тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама