Мая Манолова: Хората от "Люлин" са не по-малко столичани от тези на жълтите павета

15:57, 28 сеп 19 25 2910 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес официално стартирам предизборната си кампания за кмет на София. Избрах да го направя като отида в три от кварталите на столицата - “Люлин”, "Красна поляна" и "Младост" като знак и ангажимент към гражданите, че ще бъда на терен винаги, когато има проблем за решаване. Защото София не е само "София 1 000", София е "Люлин", "Младост", Панчарево, "Обеля", София е всеки един квартал и всяко едно населено място. Това е в центъра на моята програма как трябва да променим нашия град, заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова на среща с жителите на "Люлин", предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

"Не е честно данъците на всички да отиват  за инвестиции и облагородяване само в центъра и да се правят само централните булеварди, а после ремонт на ремонта, а в големите квартали да не се случва нищо. "Люлин е с над 200 000 души население и всеки един човек, който живее в "Люлин" е не по-малко столичанин от тези на жълтите павета. Това трябва да бъде в основата на общинската политика пртез следващите години. Това смятам да правим заедно, каза Манолова.

"Бюджетът на столицата трябва да е децентрализиран. Всичко трябва да е публично и прозрачно", заяви тя.

"Аз съм наясно с проблемите на "Люлин". Не е честно децата да нямат къде да спортуват. Трябва да има детска ясла и детска градина за всяко дете в столицата", каза още Мая Манолова.

"Ставайки кмет, аз няма да стоя в кабинета си. Като омбудсман бях навсякъде, така ще бъде и сега", обеща тя, като добави, че ще чува от първо лице проблемът на всяко младо семейство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама