Мая Манолова откри кампанията си с призив за любов, усмивка, мечти,перспектива и честно управление

18:50, 28 сеп 19 25 3682 Шрифт:
Автор: Мария-Антоанета Даскалова

„Днес е просто една събота от 2019 г. Истината е, че кампанията започна отдавна. Подадох си оставката и го обявих публично“. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

Върху главата ми и тази на близките ми хора се изливат лъжи, върху всеки един от досегашната власт. Наблизо е паметникът на Алеко, който ни гледа от високо. Светът върви стремглаво напред, но жаждата за власт не се е променила. За какво е такава власт. За преразпределение на пари, за сваляне на журналисти от ефир. На г-жа Фандъкова – едва ли? София не е град, който ще изтърпи това двуличие, този фалш.

Не съм фалшива и лицемерна и не смятам да се променям“, категорична е Манолова.

„Аз не искам такава кампания. Няма мисъл да се харчат пари, алчност и подлост, защото гражданите на София имат и знаят своите предпочитания. Знаят кого искат, кого харесват и това каква трябва да е София“, изтъкна тя.

 „Да минем през тази кампания с любов и усмивка. С мечти в каква София искаме да живеем ние. София с енергия и перспектива, с честно управление“, заяви кандидатът за кмет на София.

„Искам да благодаря на всеки един от вас, който е дошъл тук да ме подкрепи и на хората от срещите днес в кварталите „Люлин“, „Красна поляна“ „Младост“. На Инициативния комитет и на  Стефан Данаилов. Искам да благодаря на моя Ангел, който днес има рожден ден, че е до мен“, каза още Манолова.

По време на откриването на кампанията бе излъчено видео обръщение от Стефан Данаилов към кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

От Инициативният й комитет заявиха, че: „Имаме най-накрая кандидат за кмет - Мая Манолова с №75! Пълноцветна, разнолика общност е мълчаливото мнозинство над София. Мая ще имаш нужда от много и различни инструменти в нашия градеж“, се обърна към нея председателят на комитета Никола Вапцаров.

По думите му зад нея седи една малка рота, една малка армия от над 60 човека.

Това, което ни обединява е нашето общо искане г-жа Мая Манолова да е нашия кмет. Смятаме, че е време да вдигне топката и да приложи уменията си и в Столична община. Тя работи за решаване на проблемите на хората. Искаме г-жа Манолова да разбие модела на управление, който е през последните 14 години. Ще трябва да го разбие тухла по тухла“, допълни още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама