Запалиха колата на разследващ полицай в София

13:03, 29 сеп 19 25 2765 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Запалиха колата на разследващ полицай в София. Това е вторият палеж в рамките само на година. Деянието е извършено около 5 часа тази сутрин. Щетите са материални. Колата е паркирана пред входа на блока на собствениците. Те са мъж и жена - служители в системата на МВР. А синът им е колега - репортер на NOVA Кристиян Попов. Той е първият, който разбира за случващото се.

„Беше към 5 часа сутринта. Първо чух свистене. После видях в тавана ми отблясъци от огъня. Погледнах през прозореца и видях, че колата ни гори. Това е втора кола в рамките на година и половина. Веднага изтичах и започнахме да гасим с малки пожарогасители, но това е нищо, не можеш да го локализираш. Единствено може да го спреш за момент и той лумва отново. Бяхме се обадили на пожарната. Много бързо дойдоха. Може би 5 минути им трябваше. И още 5 да го загасят, но щетите са доста сериозни”, коментира Кристиян Попов.

Той се надява деянието да не е свързано с неговата работа и тази на родителите му.  А камера пред блока е заснела извършителя на палежа. Предишното посегателство върху автомобил на семейството все още не е разкрит.  Извършителят отново е заснет. Собствениците му смятат, че става дума за един и същи човек. От МВР обясниха, че тече разследване. Вероятно ще работят по всички версии за палежа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама