"Доверете се на българското" стартира за 16-и път

09:46, 02 окт 19 / Икономика 25 1455 Topnovini
1
2
3

Днес за 16-и пореден път ще бъде открито изложението „Доверете се на българското“. Изложението се помещава в изложбената зала на ЦУМ и ще продължи до 13 октомври.

Участие в изложението ще вземат над 35 фирми - производители, търговци, предприемачи, водещи български фирми, които предлагат различни български продукти в следните области: храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, стоки за бита и други.

80% от участниците са малки фирми. Най-много фирми, занимаващи се с козметика, храни и напитки, както и такива за конфекция, трикотажни и кожени изделия ще участват в изложението.

Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци, представя фирмата и продуктите й, както и предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

Само по време на изложението ще може да се закупят продукти от малки български фирми, които представят своите изделия само по изложения. Потребителите ще могат да се сдобият с разнообразни български стоки.

Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за есенния и зимния сезон на атрактивни цени. Ръчно плетени дрехи със сценарии и шалове с български орнаменти ще представи фирма от Варна. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа. На изложението ще може да намерите и нови модели шапки и аксесоари. За поредна година подхождаме с внимание и към най-малките като на изложението ще има и фирми предлагащи дрехи и аксесоари за деца.

Посетителите ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. Kозметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa ще предложат нови продукти по време на изложението.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани