Фронтменът на "Мегадет" продава луксозното си имение в Тенеси

19:40, 03 окт 19 / Любопитно 25 1976 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендарният Дейв Мъстейн, оригиналният китарист на "Металика", а от средата на 80-те години на миналия век - водещ вокалист и китарист на влиятелната траш метъл група "Мегадет", търси купувач за имението си в Тенеси. Предварително обявената цена е от 2,5 милиона долара.

Иконата на хеви метъла, който обяви по-рано тази година, че е диагностициран с рак на гърлото, закупи 10 акра земя на около 30 мили южно от центъра на Невил преди пет години за сумата от 1,8 милиона долара, предаде БГНЕС.

Аристократично дълга алея се движи през оградени пасища и минава покрай напълно оборудван за четири коня, преди да свърши пред елегантно обзаведената къща от червена тухла.

В луксозното дизайнерско жилище има три спални с бани. Подовете са от африканска дървесина, а във всекидневната е иззидана винтидж камина. Официалната трапезария с френски врати разкрива гледка към покрит вътрешен двор. И двете спални за гости са със собствени бани, докато тази на собственика е с просторна частна всекидневна, двойна баня и голяма веранда.

Разгледайте помпозното имение в нашата галерия!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама