Ева Митова, район “Подуяне”, София: Един от основните ми приоритети е изграждането на парк в „Левски Г“

12:22, 03 окт 19 25 3649 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изграждането на парк в квартал „Левски Г" е сред основните приоритети на кандидата за кмет на район „Подуяне“ от местна коалиция ГЕРБ /СДС/ Ева Митова. Това обяви тя по време на среща с жители на квартала, на която присъства и кандидатът за общински съветник Силвия Христова.

Ева Митова съобщи, че от 3 години работи по проект за построяването на многофункционална спортна зала на бул. „Владимир Вазов“. Кандидат-кметът напомни, че до края на годината ще бъде готова станцията на метрото на бул. „Владимир Вазов" между кварталите „Хаджи Димитър" и „Суха река", а следващата спирка по пътя му ще бъде в „Левски Г".

„Смятам, че през последните 12 години сме свършили много работа. Спомням си какво беше състоянието на бул. „Владимир Вазов" и бул. „Ботевградско шосе", които ремонтирахме. Заварихме недостроен физкултурния салон на 199 ОУ, но и него успяхме да завършим. Успешно водим своята политика по отношение на детските заведения. В „Подуяне“ изградихме една нова, една разширихме, а в 5 детски градини построихме нови двуетажни сгради. За трите мандата построихме и реновирахме повече от 80 детски площадки и зони за игра. Ремонтирахме и парк „Герена", каза Митова.

Тя отбеляза, че задачите са много и хората имат все по-големи изисквания. „В първия ми мандат всички се радваха дори на един направен тротоар, защото това не им се беше случвало. А сега се приема за даденост и така трябва да бъде", добави Митова.

„През последните 4 години в квартал „Левски Г" са изградени или реновирани 5 детски площадки и един фитнес на открито. Вече са в ход процедурите за изграждането на нова детска площадка, която е по проект на бащи от квартала. Същите мъже са работили заедно с Общината и за изграждането на паркинг, който вече е готов“, завърши кандидат-кметът.

„Благодарение на Ева Митова и екипа й през последния мандат беше спряно застрояването на две зелени площи в кварталите „Левски Г" и „Левски В“, напомни на свой ред кандидатът за общински съветник Силвия Христова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама