Кандидат-кметът на столичния район „Панчарево“ Димитър Сичанов с жители на Пасарел, Лозен и Железница

13:40, 03 окт 19 25 4512 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за кмет на район „Панчарево“ от ГЕРБ /СДС/ Димитър Сичанов се срещна с жители на селата Пасарел, Лозен и Железница. На срещите присъстваха и кандидатите за кметове на Пасарел - Наталия Александрова, на Железница - Дойчин Сремкин и на Лозен - Георги Младенов.

На хората Димитър Сичанов обеща да работи за развитието на район „Панчарево“. „Ние изпълняваме ангажиментите си. Обещахме и направихме нова спортна площадка в село Пасарел. С кандидата за кмет Наталия Александрова разгледахме обекта – там е свършена отлична работа и скоро ще бъде открит. Това е прекрасно място за спорт за живеещите в селото“, изтъкна Сичанов.

Той съобщи, че се работи активно и по други проекти. Очаква се скоро да приключи и подмяната на водопровода на ул. "Ракита“, след което улицата ще бъде асфалтирана.

Димитър Сичанов представи основните акценти в програмата си и в селата Железница и Лозен. На срещите присъстваха кандидатът за кмет на Бистрица Стефан Маджаров и кандидатите за общински съветници д-р Ваня Тагарева и Яна Дръндова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама