Партия „Обединени земеделци“ подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на Столична община

15:55, 05 окт 19 25 1943 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Споразумение за политическа подкрепа подписаха днес ПП Обединени земеделци и кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова, издигната от коалиция ГЕРБ-СДС.

Подписи под споразумението сложиха председателят на ПП „Обединени земеделци“ Петя Ставрева и кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова в присъствието на Цветомир Паунов - областен координатор на ГЕРБ-София, Емил Йончев и Димитър Иванов - зам.-председатели на ПП „Обединени земеделци“, Красимир Вълев - председател на организацията в София, Симеон Стилков от ПП „Обединени земеделци“, както и кандидатът за кмет на Банкя Рангел Марков.

„Обединени земеделци“ подкрепяме Йорданка Фандъкова за кмет на София и предложената от нея листа с кандидати за общински съветници. Подкрепяме г-жа Фандъкова с нейните идеи за развитието на София като европейска столица и зелена град“, каза Петя Ставрева. Тя посочи, че предстоящите местни избори са важни не само за София, но и за посоката на развитие на България.

Фандъкова: Една от големите ни задачи е да увеличим привлекателността на градския транспорт

''Благодаря на ПП „Обединени земеделци“, която застава зад мен и зад работата за промяна на София. Промяната я правим заедно, с нашите политики и участието на всички хора в София. За мен е много важно в тази кампания ясното позициониране на кандидатите, което много кандидати се опитват да размиват'', заяви Фандъкова.

''Повтаря се, че няма десни и леви тротоари, има ремонтирани и неремонтирани тротоари, но има дясна и лява политика и това трябва да е много ясно, защото просперитетът на един град зависи от посоката, в която той иска да се развива. За мен е важно да бъдем заедно с демократичните партии, с които заедно работихме за демократичната промяна на страната, и да вървим напред, за да гарантираме промяната на града ни с много ясна позиция, ориентация и ясни ценности'', каза още кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

По-късно Фандъкова и председателят на ПП „Обединени земеделци“ ще участват в форум за предизвикателствата пред местната власт в процеса на евроинтеграция, организиран от Фондация „Конрад Аденауер“.

„Европейската ориентация и това, че София е част от европейското  семейство - са много важни за развитието на града ни“, каза също Йорданка Фандъкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама