Партия „Обединени земеделци“ подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на Столична община

15:55, 05 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1204 Topnovini
1
2

Споразумение за политическа подкрепа подписаха днес ПП Обединени земеделци и кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова, издигната от коалиция ГЕРБ-СДС.

Подписи под споразумението сложиха председателят на ПП „Обединени земеделци“ Петя Ставрева и кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова в присъствието на Цветомир Паунов - областен координатор на ГЕРБ-София, Емил Йончев и Димитър Иванов - зам.-председатели на ПП „Обединени земеделци“, Красимир Вълев - председател на организацията в София, Симеон Стилков от ПП „Обединени земеделци“, както и кандидатът за кмет на Банкя Рангел Марков.

„Обединени земеделци“ подкрепяме Йорданка Фандъкова за кмет на София и предложената от нея листа с кандидати за общински съветници. Подкрепяме г-жа Фандъкова с нейните идеи за развитието на София като европейска столица и зелена град“, каза Петя Ставрева. Тя посочи, че предстоящите местни избори са важни не само за София, но и за посоката на развитие на България.

Фандъкова: Една от големите ни задачи е да увеличим привлекателността на градския транспорт

''Благодаря на ПП „Обединени земеделци“, която застава зад мен и зад работата за промяна на София. Промяната я правим заедно, с нашите политики и участието на всички хора в София. За мен е много важно в тази кампания ясното позициониране на кандидатите, което много кандидати се опитват да размиват'', заяви Фандъкова.

''Повтаря се, че няма десни и леви тротоари, има ремонтирани и неремонтирани тротоари, но има дясна и лява политика и това трябва да е много ясно, защото просперитетът на един град зависи от посоката, в която той иска да се развива. За мен е важно да бъдем заедно с демократичните партии, с които заедно работихме за демократичната промяна на страната, и да вървим напред, за да гарантираме промяната на града ни с много ясна позиция, ориентация и ясни ценности'', каза още кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

По-късно Фандъкова и председателят на ПП „Обединени земеделци“ ще участват в форум за предизвикателствата пред местната власт в процеса на евроинтеграция, организиран от Фондация „Конрад Аденауер“.

„Европейската ориентация и това, че София е част от европейското  семейство - са много важни за развитието на града ни“, каза също Йорданка Фандъкова.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли работещите да плащат сами първия ден от болничния си?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 208 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.