Кание Уест отново застана зад Доналд Тръмп

09:15, 06 окт 19 / Любопитно 25 1847 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рапърът Кание Уест за пореден път заяви подкрепата си за президента Тръмп, определяйки като „психическо робство“ да се вземат решения или да се гласува въз основа на цвят на кожата. Той изтъкна като аргумент в подкрепата си за президента фактът, че Републиканската партия освобождава робите по време на Гражданската война в САЩ.

"Това е Републиканската партия, която освободи робите", каза Уест в събота в Солт Лейк Сити, щата Юта, посочвайки факта, че президентът Ейбрахам Линкълн, който е републиканец, е бил президент, когато робството в Съединените щати е било премахнато.

"И ние получихме права, нали? Имаме право на нашите мнения, нали?" попита той. "Ти си черен, така че не можеш да харесаш Тръмп? Аз никога не съм вземал решение, основаващо се само на моя цвят на кожата. Това е форма на робство, ментално робство", каза той пред множество от хиляди хора.

Уест е един от най-известните привърженици на Тръмп в сферата на шоубизнеса. Той дори посети Белия дом, за да се срещне с президента миналата година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама