МАМА: Емануела Толева

17:40, 07 окт 19 / Любопитно 25 3919 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Емануела Толева е дамата, която дари продуцента и водещ Андрей Арнаудов с дългоочаквана първа рожба. Със сигурност щастието за Андрей е още по-голямо като баща на син, който носи името на изключителния му баща – диригентът Васил Арнаудов.

„Жената на Андрей“ би отивало на всяка красива и интелигентна дама, с която дългогодишният тв продуцент е избрал да сподели живота и бъдещето си, но Еми не се задоволява с това и върви по своя професионален и личностен път, без да разчита само на този етикет.

Връзката им се зароди и разви почти незабелязано от медиите – без излишна показност, без гръмки обяснения в любов за пред публиката, за да се стигне до онзи вълшебен момент, в който двамата обявиха, че ще стават родители, и най-щастливият за тях – денят на раждането на сина им Васил.

И въпреки че и двамата са медийни личности успяха да запазят до ден днешен всеки специален момент за себе си и семейството си, което истински ценим.

Емануела не е от майките, които се отдават на безметежно майчинство в името на това да бъдат просто „украшение“ в дома. Тя избира да работи само 5 месеца, след като стана майка, налага й се да става понякога в 4 през нощта (ако изобщо е успяла да поспи с толкова малко бебенце), за да отиде на работа като редактор във „Фермата“.

Финото й, ненатрапчиво присъствие в медиите ни кара да бъдем любопитни към личността й, и за наша огромна радост тя се съгласи да сподели повече за преживяванията си като майка вече почти година и половина след раждането на Васил на 21 май 2018 г.

„Защото майките са най-големите звезди, а техните звезди са децата!“ в рубриката „МАМА“ гостува Емануела Толева.

- Еми, колко часа сън ти се събират в добрите случаи за едно денонощие в момента? Споделяла си, че Васко се буди често нощем – започна ли да поспива повече?

- Ако трябва да бъда искрена и максимално точна в аритметиката, спя по 5 часа на ден, понякога и по-малко. Трудно ми е, няма да те лъжа, на моменти, даже, ми е много трудно. Безсънието ме смазва. Ставам много рано за работа, защото само така мога да отделям следобедите си за Васил. Всичко друго минава на заден план. Лично време, време, което да посветя дори на типично женските си потребности, намирам в почивните дни и така наблъсквам всичко, че пак гоня някакъв график, за да не отсъствам до късно от вкъщи. И в това не съм никак оригинална, защото 70% от жените днес се справят с подобна заетост.

- Как се справяш с липсата на сън и ангажиментите си? Каква е тайната на това да не губиш мотивация, когато вероятно ти липсва енергия?

- Не се справям, или по-точно, някак си се справям. Понякога например, си правя график за следващия ден, който започва с тренировка, но същата нощ на Васко му пробива зъбче и заспивам в 5 (точно това се е случвало няколко пъти) и графикът пропада, нямам сили, какво остава за спорт рано сутрин. Но пък се научих да не съм кисела и заядлива, когато съм недоспала, което от своя страна си е постижение. А и да не се заблуждаваме, аз имам едно дете към момента, жените се справят с подобно жонглиране и то с няколко деца. Даже ми е неудобно да говоря за заетост и трудност при наличието на примери като една от тазгодишните ни участнички във „Фермата“ - Веселка, майка на три породени деца, която е принудена да работи почти целодневно, за да посреща нуждите на семейството си…

- Преди да се роди Васко представяше ли си го? Такъв ли го „виждаше“ в представите си или те изненада?

- Сънувах го, даже! Много преди да забременея…генерално беше същият, но момиче…тоест, май не генерално! (усмихва се широко, като всяка щастлива майка).

Още от интервюто на Hinews може да прочетете тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама