Облепиха коли на столичани с флаери на Мая Манолова

15:33, 07 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1258 Topnovini
1

Автомобили на столичани бяха облепени с предизборни флаери на кандидатът за кмет Мая Манолова, оплакаха се потърпевши в социалните мрежи. С такива флаери е бил облепен и автомобилът на близък на семейството на кандидата.

Това става ден след като шатрата пред НДК, в която се помещава щаба на предизборната й кампания, беше нарязана, а преди това неколкократно надраскана с маркери и химикал.

Във връзка с очевидната провокация Мая Манолова заявява:

Десети ден на кампанията и четири провокации към щаба ми от страна на опонентите. След вандалските набези над шатрата ни пред НДК, която е и единствената моя приемна за гражданите, след като вчера шатрата беше разразяна от злонамерени лица, след като подадохме жалба до МВР, защото вярваме в институциите, днес коли на столичани са облепени с мои рекламни материали. Категорично заявявам, че това е абсурдно действие и провокация на опонента ми. Показателно е, че автомобил на член на моето семейство също осъмна облепен с моите флаери. Веднага сезирам съответните органи, защото името ми е въвлечено в незаконни действия. Искрено съжалявам за неприятностите, които извършителите са причинили, разчитам компетентните органи да установят нарушителите и да прекратят това безобразие. Програмата ми днес продължава със среща с граждани и така ще бъде всеки ден до деня на изборите. И след това. И никакви провокации няма да ме спрат“, коментира Манолова.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.