Има заподозрян за взрива на колата на адвокат в Монтана (ОБНОВЕНА)

20:18, 07 окт 19 25 3806 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Публикувана 18:15 Обновена 20:18

От Прокуратурата в Монтана заявиха, че има заподозрян за взривяването на автомобил на адвокат в града. Срещу него има улики, но към момента доказателствата не са убедителни. 

Жертви и пострадали при експлозията няма. Взривът избухва малко след 3 часа след полунощ в гараж на блок в центъра на града.

Предстои назначаването на техническа експертиза, от която ще се установи вида и количеството на взрива, както и дали се касае именно за взрив или за възпламеняване.

Взривната вълна отхвърля вратите на гаража на десетина метра и разрушава стената на съседния гараж. Пламъците и димът обхващат цялата фасада на блока.

Собственикът на взривения автомобил Красимир Босев има подозрения кой е организирал атаката.

„Свързано е с дела, които аз водя, граждански спрямо негови близки, които дела към момента не се развиват в негова полза. Опитва се да избяга от тези задължения и в немощта си да постигне този резултат той периодично инициира такива действия",  казва Босев пред bTV.

Това не е първата атака срещу адвоката. Преди две години той е нападнат и ударен с паве в гърба, а преди година е подпалена колата и на негов колега от адвокатската му кантора.

„Подавал съм сигнали, всички сме подавали сигнали, до момента се оказва, че събраните от органите доказателства към момента не са достатъчни, за да се достигне до този човек", разказва Босев.

 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама