Джамбазки: Някои от кандидати за кмет на столицата не са в пълно съзнание

10:11, 08 окт 19 25 2336 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Част от кандидатите се държат сякаш не са в пълно съзнание и с чиста глава. Това каза кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, след като си направи тест за наркотици във ВМА, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. Вчера той покани кандидатите за кметове на столицата да се изследват за употреба на опиати.

На призива на Джамбазки се отзоваха само кандидатът на НФСБ Стефан Иванов и общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

„Това започна на шега в иначе една доста отвратителна кампания. Част от кандидатите се държат сякаш не са в пълно съзнание и чиста глава. Не на шега предложихме да се направи този тест“, заяви Джамбазки. Той благодари на кандидата на НФБС за смелостта и куража, че не се притеснява да покаже, че е „чист“. „Пред вас има трима човека, които нямат притеснения от зависимости“, добави той. Джамбазки призова останалите си опоненти да обяснят защо не са дошли да си направят тест.

Според Карлос Контрера не е нормално да има забрана за управление на МПС след наркотици, а да не е ясно дали този, който управлява един град или община има подобна зависимост. Той припомни, че в част от програмата на ВМРО има разработена стратегия за борба в разпространението на наркотици в общинските училища. Риторично попита дали няма да бъде лицемерно, ако употребяващ опиати разработва подобен документ.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама