Мая Манолова: На хората им писна да бъдат управлявани чрез заплахи

10:10, 08 окт 19 25 1543 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Да се надяваме, че няма ново посегателство върху предизборната ми шатра. Кампанията е много мръсна и започна много преди старта ѝ. Прави се всичко възможно властта да обясни, че всички сме маскари. Това заяви в ефира на Bulgaria ON AIR кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

"Вече съм подала сигнали за нарязаната шатра. Нормално ли е пред НДК, където са дадени милиони за видеонаблюдение, да не може да се установят нарушителите", попита Манолова. 

"Очаквам, че искат да ме извадят от равновесие. Заложила съм на позитивна кампания, не се крия зад вандали, платени говорители и медии", каза още тя.

По думите ѝ Народното събрание не е намерило време да се занимае с важни за хората закони като този за частния фалит. 

"Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат. Зад мен стоят хора, на които им е писнало да гледат как парите им изтичат. На хората им писна да бъдат управлявани чрез заплахи", допълни Манолова.

Тя допълни, че вече е подписала споразумения за качеството на въздуха, за проблемите с презастрояването и уточни, че не е приемала ничия програма, защото е граждански кандидат. 

"Имам ясна биография. Опитите да вадят лъжи от нея са обречени на провал, защото съм под прожекторите 15 години", коментира кандидатът за кмет на столицата.

"Срещам се с родители, които казват, че децата им са прекарали детството си в изчакване на детска градина. Има терени, които са отредени за детски градини, а общината не прави нищо по тях. Такива терени пустеят, а са много подходящи", разкри Манолова.

Манолова заяви, че ще работи в палитра от цветове, ако бъде избрана за кмет. Планира също така създаването на граждански борд за обсъждане на важните за хората теми.

"Нищо няма да се решава зад гърба на хората - това е едно от нещата, което ще променя в работата на Столична община. Моята работа е на терен, от човек на човек. Залагам на срещите с хора, слушам ги и това е моят коз. Хората искат промяна. В столицата се случва дефицит на лидерство. Моята кауза е промяна на управлението в София - зелен, съвременен и умен град", завърши Мая Манолова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама