ГЕРБ: Мая Манолова е кандидатът за кмет на задкулисието

13:30, 08 окт 19 25 3783 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Мая Манолова е кандидатът за кмет на задкулисието. Човек, свикнал да мисли в схеми, участвал в схеми. Днес е изплашен от това, че трябва да представи екип, да представи финансирането си, да излезе на светло. Тя си измисля провокации и това е нейната тактика. Това не е честно и ние няма да допуснем да бъдем включени в сценарии на задкулисието”. Това каза на пресконференция в централата на ГЕРБ Малина Едрева, председател на групата в Общинския съвет, предаде репортер на ТОПНОВИНИ.

„Малко е да кажем, че сме ядосани. Много кампании сме виждали и в много сме участвали. За първи път виждам подобен театър на абсурда“, каза от своя страна Елен Герджиков, председател на Столичния общински съвет и председател на предизборния щаб на Йорданка Фандъкова.

По думите му, при Мая Манолова ставаме свидетели на три паралелни кампании. "Първата е, че тя обявява всеки ден, че води позитивна кампания, но повтарянето на това твърдение не означава, че това е така. Втората кампания е кампания на фалшивите новини, изпълнени с неверни твърдения, поднесени по драматичен начин“, каза Герджиков. Той даде пример с новината за заравянето на RDF горивото, задлъжняването на общината, поръчката за почистването, домът за социални услуги и училището в Драгалевци, училището в Драгалевци. “Твърде много са тези фалшиви новини, за да ги отдадем само и единствено на незнание и некомпетентност“, каза той.

Третата кампания е топ - аз съм жертвата. Манолова в момента се обявява за преследвана и репресирана – причаквана пред фризьорски салон, катастрофата с неин автомобил, нарязаната шатра, облепените коли. Стига толкова казваме ние. Това не е политика, а безскрупулна борба за власт", заяви още Герджиков.

„Ние не търсим и не използваме компромати. Това не ни трябва. Няма да използваме подобни похвати“, категоричен беше Герджиков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама