Снимки на деня 9 октомври 2019

13:40, 09 окт 19 25 4393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Активисти от "Extinction Rebellion" пресъздават изкуствени вълни, замърсени от пластмасови поклуци, по време на блокиране на мост пред германския парламент в Берлин.
Германският канцлер Ангела Меркел, финансовият министър Олаф Шолц и земеделският Юлия Кльокнер представят ябълкова продукция по време на годишната "ябълкова" среща на кабинета.
Магазин на NBA в Пекин. Националният тв оператор на Китай CCTV обяви, че няма да излъчва мачовете от NBA в страната в отговор на "неподходящи" думи, изречени от мениджъра на Houston Rockets.
Статуя на седящ човек, сътворен от плаващи клонки по река Дунав, дело на Дима Шльонкин. Статуята е поставена край Моста на свободата в Будапеща, Унгария.
Дворцово-парков ансамбъл "Петерхоф", в едноименния град край Санкт Петербург, създаден от цар Петър Велики през 18 век, част от световното наследство на ЮНЕСКО.
Мъж, облечен като Дон Кихот, участва в Седмицата на Сервантес в Алкала де Енарес, Мадрид. Градът чества наследството на Сервантес всяка година.
Член на "Extinction Rebellion" участва в протест, наречен "Тайната вечеря" във вода пред Националната галерия в Мелбърн, Австралия. Движението провежда едноседмични протести в защита на климата.
Модели представят булченски рокли на кувейтския дизайнер Адиба ал Махбуб по време на модно шоу в Бейрут, Ливан.
Текстилна работничка купува храна на уличен пазар в Пном Пен. Минималната работна заплата на текстилните работници е нараснала от 170 на 190 долара.
Активисти от "Extinction Rebellion" пресъздават изкуствени вълни, замърсени от пластмасови поклуци, по време на блокиране на мост пред германския парламент в Берлин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама