Димитър Сичанов, ГЕРБ, район „Панчарево“: Образованието и културата са приоритет за нас

16:34, 10 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1390 Topnovini
1

Кандидатът за кмет на район „Панчарево“ от ГЕРБ Димитър Сичанов се срещна с директори и учители от района. В събитието се включиха кандидатите за общински съветници д-р Ваня Тагарева, Янка Дръндова и Анелия Йотова, както и всички кандидати за кметове на населени места от района.

Ние държим на конструктивния диалог и изготвихме програмата си за следващия мандат след разговори с хората в района, защото искаме тя да отговаря на конкретните им нужди. Предимството ни е, че познаваме добре предизвикателствата и предлагаме реалистични действия, с които да надградим постигнатото. Образованието и културата продължават да бъдат приоритет за нас, защото това е най- стойностната инвестиция в обществото“, каза Сичанов.

„През изминалия мандат успяхме да санираме сградата на детска градина 182 "Пчелица" в село Долни Пасарел. Цялостно асфалтирахме ул. Прогоно, село Долни Лозен. Един от водещите приоритетите в програмата на нашия екип за следващ мандат остава ремонтирането и изграждането на улици и тротоари в селата в район „Панчарево““, допълни Димитър Сичанов.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Кой кандидат за кмет е с по-големи шансове на изборите в София?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 239 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.