Мъж откри съпругата си мъртва в автомобил в кв."Младост" (ОБНОВЕНА)

22:58, 10 окт 19 / Крими 25 5263 Topnovini
1

46-годишна жена е открита застреляна в кола в столичния квартал „Младост”. Сигналът е подаден след 20:47 часа от мъж, с когото е живеела на съпружески начала, съобщава МВР.

Още не е ясно дали той е извършител на убийството или става дума за самоубийство. По първоначална информация жертвата е била замесена във финасови пирамиди.

От МВР има официално потвърдена информация, че името на жената е Станка Марангозова.

По неофициална информация тя е лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата. 

Марангьозова е обвинена, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея. Той е внесен от Софийската градска прокуратура.

В началото на ноември 2011 г. тя е арестувана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява син на бивша министърка, че я е измамил. Обвиненията й изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава. 

Бяла роза, хвърлена до трупа на убитата, е едно от нещата, които криминалисти намират по време на огледа в столичния кв. "Младост".

Разстрелът е бил чут от събеседника на Станка, с когото тя говорила по мобилния си телефон. Колата й е била в движение, а прозорецът - свален. 

За сега не е ясно с кого е говорила Станка, но със сигурност той ще бъде един от основните свидетели за смъртта на жената.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.