Бояна напусна „Игри на волята: България“

22:00, 11 окт 19 / Любопитно 25 5287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Атанас победи Бояна в елиминационната битка тази вечер и за втори път се доказа като силен играч, подценяван от по-голямата част от Траки, а и не само.

В битката днес двамата трябваше да преминат през трасе с препятствия носейки рула рибарски мрежи. След това трябваше да ги разпънат и да вземат ключовете скрити в тях, после ги очакваше дървена греда, на края на която имаше сандък, който да отворят с ключовете. В сандъка се намираха корда и кукичка, които те трябваше да вземат и да преминат през въженото препятствие.

На финала пред всеки имаше дървена риба, от която те трябваше да извадят 10 котви, сглобявайки си въдица. Атанас беше много по-бърз и си спечели прякора „Емлиминаторът“, но дали това не е поредната тактика на племето му, ще разберем следващата седмица.

„Щастието е в хората около нас“, бяха последните думи на Бояна, която напуска шоуто. Освен нея, тази вечер в „Игри на волята: студио“ ще чуем и първите думи на Йоана, която също напусна играта, но по собствено желание.

Първият голям скандал в „Игри на волята: България“ и кой напуска тази вечер

Юлиян престъпи границата на добрия тон и предизвика един от най-големите скандали в шоуто до момента. Стоян сподели, че приятелката му липсва и е готов да и предложи да прекара живота си с него. Заради липсата написа името и на едно дърво, което обаче попадна в ръцете на Юлиян, който реши да смени буквите в името. Тази постъпка, разбира се не се хареса на Стоян, но също така не беше одобрена и от другите Прабългари, които са на мнение, че Юлиян прекалява и намесва други хора, което не е добре. Как ще се развият отношенията между двамата и няма ли да станем свидетели на по-големи скандали, ще разберем следващата седмица.

Понеделник ще е ключов за „Игри на волята: България“. Настъпи моментът, в който едно от племената ще изчезне и ще бъде погълнато от другите две. Всичко ще случи след битката за територия, която ще имаключова роля за решението.

Дали умните Траки, които продължават да живеят в два лагера и с различни разбирания за играта? Дали красивите Славяни, които са най-задружни, но загубиха две от жените си в една седмица? Дали силните Прабългари, при които скандалите и виковете са част от ежедневието?

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама