Проф. Вили Лилков: От Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси

10:03, 12 окт 19 25 1955 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 „От г-жа Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси. Един от проблеми на българската политика е, че голям процент от нашите политици не се развиват. Г-жа Йорданка Фандъкова е от политиците, които се развиват“.

Това каза Вили Лилков, един от учредителите на ДСБ и бивш председател на ДСБ-София по време на среща с кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова. 

„Тук съм,  защото не мога да допусна, че с мое действие или бездействие може да стане така, че след тези избори София да има червен кмет“, каза Лилков.

Той разказа пред симпатизантите на СДС и ГЕРБ историята на запознанството му с Йорданка Фандъкова.

„Беше през 2000 г., когато посетих  73-о училище, там ме посрещна усмихнато момиче, което заедно с инж. Нишанян ни вкара директно в мазето на училището, за да ни покаже течовете. Това младо момиче беше г-жа Фандъкова. И след течовете продължи с физкултурен салон за най-малките деца, проект за достъпна среда, след това спортни площадки, направихме и оградата, която беше голямата мъка на директора. И така се случи едно приятелство, което продължава“, разказа Вили Лилков. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама