Манолова: Борисов ще брани властта със зъби и нокти, залогът за него е голям

10:25, 12 окт 19 25 2227 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова коментира изказването на премиера Бойко Борисов, че битката за София е решена и тя няма шанс, защото няма кандидати за обществени съветници.

Манолова отговори, че не дължи нищо на министър-председателя. Тя допълни, че той не казва истината относно отношенията между тях.

Бойко Борисов: ГЕРБ не е партия на властта

''С какво ми помогна той и неговата парламентарна група? С това, че сложиха „на трупчета” Закона за банките или бързите кредити, колекторите, наказателната лихва? Аз съм абсолютно блокирана от този човек и неговата парламентарна група'', заяви Манолова в ефира на bTV. 

''Нашите срещи през последната година бяха две. Този човек не казва истината, знам, че за него залогът е голям и ще брани властта със зъби и нокти'', каза тя. По думите ѝ е имало атаки срещу нея и цялото ѝ семейство, за да бъде дискредитирана.

Облепиха коли на столичани с флаери на Мая Манолова

''Те лепят стикери по автомобилите на хората в София с моя лик, които не могат да се махнат, за да ме дискредитират, да вбесят хората. Използвам случая да се извиня – от тяхно име да се извиня!'', каза Манолова.

''Те искат да покажат, че всички са маскари, че няма смисъл да се гласува, защото е все едно дали Мая или Борисов. Не, не е все едно. Не е все едно. Аз няма да правя като тях! Аз няма да ги дискредитирам! Да им лепя физиономиите по автомобилите на хората'', заяви тя за Борисов и щаба на ГЕРБ.

Четирима кандидати за кмет на столицата отговарят на четири въпроса

''Не знам как Борисов е премиер толкова време и не разбира, че не той командва събранието и различните парламентарни групи. Да, може би собствената си, но не и останалите. Не знам как не разбира, че парите, които се отпускат за хората с увреждания, например, не ги е дал на мен. Даде ги на хората с увреждания, но те не стигнаха до тях'', заяви Манолова. 

''Власт не се брани по този начин, с лъжи, с натиск, манипулации. Хората искат промяна и тя трябва да се случи заради младите, заради активните'', каза още тя. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама