"Фермата: Нов свят": Как ще се променят отношенията между бедни и богати?

09:49, 15 окт 19 / Любопитно 25 2303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Падна триметровата стена, която дели отборите на Чорбаджии и Сиромаси. С физическото й премахване идва времето за създаването на "Фермата: Нов свят, което е и концепцията на шоуто – ще могат ли богати и бедни да разберат, че са свързани и заедно да премахнат разделението между хората на бедни и богати и да създадат един нов свят.

След този акт на събаряне участниците бяха събрани на масата в къщата на богатите и Иван и Андрей им съобщиха какви изводи е направила продукцията от поведението на двата отбора през изминалите пет седмици.

"Беше ясно, че този момент рано или късно ще дойде. Те обаче не очакваха точно в този ден да се случи обединението. В първия момент бяха много щастливи, но след това малко по малко започнаха да осъзнават, че ще имат други проблеми. Нови характери ще се сблъскат, ще се образуват съвсем различни конфигурации. Но това ще даде един различен тласък на сезона, който досега не сме виждали. Едни нови взаимоотношения и преподреждане на картите в средата на предаването”, разказа в ефира на bTV водещият Андрей Арнаудов.

"Сиромасите ще учат езика на Чорбжадиите и обратното. Ще се научат едни други на интересни неща”, допълни главният редактор Ники Николов.

На 1 ноември ще излезе алманаха на „Фермата” и всеки, който иска, може да го има в библиотеката си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама