НКИЗ представи зоните си на Германо-български икономически форум в Бургас

12:02, 15 окт 19 / Икономика 25 1093 Topnovini
1

Германо-българският икономически форум, който се проведе в понеделник в Бургас, задълбочи бизнес отношенията между двете страни. Гост на събитието беше и Антоанета Барес, изпълнителен директор на „Национална компания индустриални зони“.  По време на форума бяха презентирани като перспективни локации за инвестиране зоните на Индустриален и логистичен парк Бургас, който е съвместен проект на НКИЗ и община Бургас.

По време на бизнес разговорите с германски представители след форума,  изпълнителния директор на НКИЗ Антоанета Барес застъпи своето мнение, че дружеството насърчава инвестициите в нови сектори на икономиката и такива с висока добавена стойност, и едновременно с това се стреми да създава благоприятни условия за бизнеса.

Антоанета Барес представи индустриалните зони на НКИЗ в Япония

В Германо-българския икономически форум участваха  представители на Баварското министерство за икономика, регионално развитие и енергетика, Германската агенция за инвестиции, Индустриално-търговската камара в град Констанц, Сдружение Източна Европа на германската икономика и представители на фирми от България и Германия, както и представители на българските власти, сред които и кмета на Бургас Димитър Николов.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Анкета

Трябва ли повторно ВСС да подкрепи кандидатурата на Гешев за главен прокурор?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 182 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.